Magyar-Német Online Marketing

Webszövegírás

Ha már azt sem tudja, hol kezdje...
Bővebben...

Weboldal-készítés

Frissíthető weboldal. Sablonok minden ágazati igényhez.
Bővebben...

Kereső-optimalizálás

Nem elég jól kinézni, látszani is kell.
Bővebben...

Közösségi Média Marketing

A forgalom azonnali megindításához és a folyamatos növekedéshez.
Bővebben...

Fizetett hirdetési kampányok

Ha nem megy ésszel, próbáljuk meg erővel.
Bővebben...

Webszövegírás

Tömören • Természetesen

Van az úgy, hogy ügyfelünk már túl sokat tud az üzletéről / szakmájáról ahhoz, hogy tartalmait helyes sorrendben, éppen megfelelő alapossággal fejtse ki. Ha nincs erre ideje, bízza a dolgot profi szövegíróra! A közzététel mindig az Ön revíziójához van kötve.

A fordítások 20%-a marketing-anyag, többnyire a webre készül. A jó webszövegek megírása nemcsak írói vénát igényel, hanem a recepciós helyzet legszéleskörűbb ismeretét. Mi azonnal a lényegre térünk, minden mondattal újat mondunk és úgy, hogy azok hibátlan logikai láncot alkotnak. Tömör mondatokat használunk, de semmit nem hagyunk ki, amire a laikus olvasónak szüksége lehet. A tökéletes szöveg kulcsa a többszöri átírás.

Vállaljuk szakmai blogjának vezetését. Interjúkat készítünk a szakértőkkel, az anyagot cikkekbe öntjük, s ha Ön jóváhagyja, elkészítjük a fordítást és közzétesszük az egyeztetett platformokon (facebook, Twitter, blog, hírlevél). Minden elterjedt tartalomkezelővel is tudunk bánni (Joomla, WordPress, Drupal).


Facebook

Twitter

Hírlevél

Webdesign

Egyszerűen • Célirányosan

Weboldalaink a tulajdonos által is szerkeszthetők, külsejük testreszabható. Az admin-felület, benne felhasználókezelővel és cikkszerkesztővel már a telepítés után rendelkezésre áll. Az alaprendszer funkcionalitása bővítményekkel megsokszorozható: foglaló naptár, fórum, webáruház, testreszabható sablonok… Kérdezzen rá, talán az Ön bővítmény igényére is tudunk megoldást!

Kívánságra segítünk tartalmainak generálásában is: szövegírásban, fordításban (angol, német), fényképezésben, montírozásban, videózásban, bannerek készítésében. Készítünk még HTML-emaileket, bannereket, de olyan nyomtatott termékeket is, mint a brosúra vagy a névjegykártya; vállaljuk a nyomdai lebonyolítást is.


joomla weboldal készítés
wordpress weboldal készítés
drupal weboldal készítés